Clubshow Noord Nederland

Clubshow Noord-Nederland voor besloten groep
Als bestuur van Noord-Nederland zijn we voornemens om op zaterdag 22 augustus een clubshow te houden in de manege te Zuidlaren. Aangezien we ons zo goed mogelijk aan de coronamaatregelen willen houden, hebben we besloten dat we deze keuring alleen voor leden van Noord-Nederland organiseren, zowel de inzenders als toeschouwers moeten lid van Noord-Nederland zijn of huisgenoten. Door deze beperking van aantal inzenders en toeschouwers houden we de groep klein(er) en kunnen we de aanwezigen dan beter de minimale 1,5 meter ruimte geven. Wij vinden dit spijtig voor de leden van onze zusterverenigingen, die we normaal graag als gasten ontvangen, maar in dit geval vragen wij hen thuis te blijven en we zullen daar helaas ook op toe moeten zien. Als keurmeester van dienst komt er ook maar eentje, namelijk Adriaan Groeneveld. Verdere informatie o.a. over in hoeverre de kantine beschikbaar is, volgt paar weken voor de keuring en mochten we rond die tijd het ook niet verstandig vinden om de keuring door te laten gaan, dan wordt het alsnog afgelast.
Voor deze keuring is het belangrijk dat u niet alleen de inschrijvingen van uw dieren opgeeft, maar dat u zich ook aanmeldt als persoon en opgeeft met welke personen u naar deze keuring toe gaat. Uiteraard bij ziekteverschijnselen (of huisgenoot), wordt u geacht thuis te blijven en dan kunt u kosteloos thuis blijven.
De leden van Noord-Nederland krijgen per mail verdere info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *