Bericht van NFD bestuur

Beste leden,

Het bestuur van de NFD heeft afgelopen week (telefonisch) vergaderd en daarbij uitvoerig stilgestaan bij het keuringsseizoen in deze Coronaperiode.

Wij vinden de gezondheid van onze leden het allerbelangrijkst, hoe graag we ook evenementen en activiteiten zouden willen organiseren.

Aangekondigde versoepelingen gaan mogelijk vanaf 1 september in, organiseren van evenementen tot 100 personen, en dit maakt de beslissing er niet anders op.

Onze beide Nationale keuringen staan gepland in augustus en deze kunnen gezien de huidige regelgeving sowieso niet doorgaan. De keuringen verschuiven naar een latere datum is besproken maar voor ons geen optie.

Nog steeds kom je met veel mensen bij elkaar waarvan velen in de risicogroep.

Wij stellen de gezondheid van onze leden op het eerste plan en hebben besloten dat in 2020 de beide Nationale keuringen NIET doorgaan.

Het NFD bestuur adviseert de lidverenigingen eveneens om tot 1 september geen keuringen te organiseren en de gezondheid van de leden voorop te stellen.

We zullen met z’n allen op een later moment afstemmen wat te doen na 1 september. Dit is mede afhankelijk van de ontwikkelingen de komende maanden.

We willen jullie op deze wijze tijdig op de hoogte brengen en duidelijkheid scheppen voor de leden/inzenders.

Blijf allen gezond!

Het NFD-bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *