Oproep !

Oproep:

Vorig jaar heeft onze hoofdredacteur Marco Snip aangeven aan het eind van 2019 zijn functie te willen overdragen.

Als NFD-bestuur zijn we blij dat ons jonge lid Maarten Vandervennet zich heeft aangemeld om de werkzaamheden van Marco te willen overnemen. Maarten kan dit uiteraard niet alleen.. Daarom roepen we leden op die in een redactieteam willen komen om zo gezamenlijk te zorgen voor voldoende kopij voor ons blad en de contacten met onze drukker te onderhouden.

 

Verder is tijdens de laatste ALV afgesproken om een leden op te roepen die zich willen meedenken door idee├źn te opperen voor de toekomst van de dwerggeitenvereniging. Dit kan te maken hebben met ledenwerving, ledenbehoud, zichtbaarheid en slim gebruik maken van social media en zo meer.

 

Leden die zich willen meedenken voor het bloeiend houden van onze vereniging en leden die graag meedoen in een nieuwe te vormen redactieteam voor ons clubblad nodigen we van harte uit om voor eind maart zich te melden bij de secretaris op het emailadres:

kvnispen@hetnet.nl. Graag aangeven waar de interesse naar uitgaat, beide mag natuurlijk ook!

 

Namens het bestuur,

Kees van Nispen

Secretaris NFD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *