Navigator 25 en Sandra fan it Bûtenlan winnen in Nieuwe Pekela

Op de uitgestelde clubshow van Nieuwe Pekela zijn Navigator 25 v.h. Groene Weitje van W. Adema uit Eernewoude en Sandra fan it Bûtenlan van B.E. Kuipers uit Kollumerzwaag de Dagkampioenen geworden.

De foto’s van deze keuring zijn door een instellingsfout niet allemaal scherp geworden. De goede foto’s zijn geplaatst en er wordt met de eigenaren overlegd of ze zelf een nieuwe foto maken of dat er op de nationale een nieuwe foto wordt gemaakt. Voorlopig hebben we recente foto’s van voorgaande keuringen, voor zover beschikbaar, geplaatst van de dieren waarvan de foto is mislukt.

 

Eén reactie

  1. Zeg maar gerust, ik had met mijn vingers (in het verleden) aan een verkeerd schuifje aan de lens gezeten (per ongeluk van de A=automatisch naar M=manueel geschoven). Achteraf is dit al een tijdje zo… Bovenop de camera stond ie wel op automatisch en dat is als je tegenwoordig te veel op de techniek vertrouwd en zelf er geen moer verstand meer van hebt. Zelfde als TomTom rijden of nu met mijn auto die zelf (af)remt, maar dan moet ie wel op ‘Adaptive Cruise Control’ staan… allemaal techniek, maar je mag er NIET op vertrouwen.
    Enfin, sorry eigenaren en dit overkomt me hopelijk niet weer! (en bedankt Bertus, doordat jij dezelfde camera en er meer verstand van hebt 🙂 , hebben we nu mooi het mysterie opgelost).

    Gr. Hilko

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *