Kiezen keurmeesters Nationale keuringen

Geacht lid van de NFD,

Helaas is er een klein communicatiefoutje in De Dwerggeit gekomen over het stemmen van de keurmeesters voor de Nationale geitenkeuring en de Nationale Bokkendag. Niet alleen de inzenders van het jaar er voor mogen stemmen, maar ieder NFD lid. De inzenders van het jaar er voor krijgen een mail met de oproep om te stemmen en de andere leden kunnen dit zelf doen door een mailtje (of andere communicatiemiddel) te sturen aan Kees van Nispen, emailadres: kvnispen@hetnet.nl.
Graag uiterlijk 1 juni dit doorgeven (dit geldt ook voor het stemmen door de inzenders van het jaar er voor), i.v.m. het vraagprogramma voor de bokkendag welke in het juninummer geplaatst gaat worden. Geef dit door aan uw collega fokker!

Bedoeling is als volgt:

–  U kiest 3 keurmeesters voor de geitenkeuring;
–  U kiest 3 keurmeesters voor de Bokkendag;
–  U mag dezelfde keurmeester voor beide keuringen kiezen;
–  Ieder lid mag 1 keer stemmen voor beide keuringen;
–  Er is afgesproken dat een keurmeester maar op 1 van beide keuringen actief mag zijn, en zo zullen de keurmeesters met de meeste stemmen per keuring, die keuring dan actief zijn. Bij gelijke stand (bij beide stemmingen op de eerste of tweede plaats), dan mag de keurmeester in kwestie zelf bepalen welke keuring zijn voorkeur heeft. Als hij bij de ene op de eerste plaats staat en bij de andere op de tweede plaats, dan zal hij actief zijn waar hij op de eerste plaats staat en zo verder;

Onderstaand is de lijst van keurmeesters waaruit u kan stemmen;
C. Plomp – Oostzaan
M. Groot – Andijk (niet beschikbaar voor de Nationale geitenkeuring)
J. v. Ginkel – Sellingen
E.J. Regelink – Lippenhuizen
P. Sibma – Ureterp
H. Wiersma – Oostwold (niet beschikbaar voor de Nationale geitenkeuring)
E. de Vos, Den Ham
M. Bosman – Geesteren
H.P. Ruisch – Barchem
A. Groeneveld – Poederoijen
D. Meiresonne – Bassevelde België

Met vriendelijke groeten,
Bestuur NFD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *