Inschrijvingen Nationale

Voor de Nationale zijn 167 dieren door 35 inzenders ingeschreven.

Ten opzichte van vorig jaar is het mindere aantal dieren te wijten aan minder lammeren (17 stuks), er zijn ongeveer evenveel oudere dieren als vorig jaar.

Daarnaast nog 4 eigenaarsgroepen zodat er voldoende aanwezig is om er een mooie dag van te maken

Bokkenbestand

De eerste bokken voor het nieuwe bokkenbestand zijn inmiddels doorgegeven, schroom niet en geef ook uw bokken door zodat we weer een mooie lijst krijgen met een zo compleet mogelijk overzicht.

Aanvullend nieuws bokkendag

Beste leden,

 

Evenals de voorgaande jaren kunnen er rubrieken gesponsord worden in de catalogus van de Bokkendag en de Nationale keuring.

Dit in 2013 gestarte initiatief is afgelopen jaren een succes geworden waardoor tijdens beide Nationales de rubrieken grotendeels voorzien waren van een naamsponsor.

Naast naamsbekendheid voor de sponsor helpt het de NFD de kosten van de keuringen in de hand te houden.

 

Voor € 5,- wordt de stalnaam of de naam van uw bedrijf verbonden aan een rubriek. De eerste rubrieken zijn al weer vergeven.

 

Indien u een of meerdere rubrieken wilt adopteren dan zie ik uw bericht graag spoedig tegemoet. Graag aangeven voor welke Keuring(en) u wilt sponsoren.

 

Daarnaast wil ik jullie aandacht voor de afstammelingenkeuring, nakomelingen van ingezette vaderdieren, een mooie opvulling gedurende de bokkendag en tevens een kans voor de bokhouder om reclame te maken voor de fokkerij van zijn fokproduct.

Er zijn momenteel al een aantal nakomelingengroepen ingezonden, zowel lammeren als volwassen dieren en met deze oproep wil ik dit onderdeel nogmaals onder de aandacht brengen.

 

 

Voor beide oproepen zie ik de reactie graag spoedig tegemoet.

Bokkendag

Voor de bokkendag zijn 74 dieren opgegeven, 2 meer dan vorig jaar, door 32 inzenders.

Voor de afstammelingengroepen was maar 1 groep opgegeven waardoor er dit jaar geen afstammelingengroepen getoond worden.