Celina 1 en Halvar winnen in Vlierden

Tijdens de clubshow van Centraal Nederland in Vlierden heeft de familie Fransen een dubbelslag geslagen met hun Hazeldonk-dieren. Bij de bokken werd Halvar van de Balkweit de dagkampioen en Celina 1 van de Hazeldonk werd dit bij de geiten. De overige uitslagen staan onder het kopje keuringen

Titels in Stuifzand voor Eelco en Marcella

Tijdens de laatste open show van het jaar in het Noord Nederlandse Stuifzand zijn Marcella van de Veenhorst van Klaas van der Ploeg en Eelco van de Wieringermeer van de familie Van Veldhuisen de dagkampioenen geworden. De overige uitslagen staan onder het kopje keuringen.

116 dieren ingeschreven voor Stuifzand

Noord Nederland organiseert op zaterdag 26 september a.s. haar laatste Open Show in 2015. Er zijn 22 inzenders die gezamenlijk 116 dieren hebben ingestuurd. De keuring vindt plaats in Manege de Buitenwijck, stuifzandseweg 59 A, 7934 PN in Stuifzand. De heren keurmeester zijn M.Bosman en H.Ruisch. Aanvang keuring 10.00 uur. Het bestuur van Noord Nederland heet  iedereen van harte welkom om deze show bij te wonen.

 

Gonda en Elfje winnen nationale titels

Op de Nationale keuring in Leusden is Gonda van de Pijpjes van Sil Dekker dagkampioen bij de geitlammeren geworden. Bij de volwassen geiten verdedigde Elfje van de Wolfhaag haar titel van vorig jaar. Een bijzondere prestatie die al geruime tijd niet meer had plaatsgevonden

Catering tijdens nationale

Huishoudelijke mededeling:

De catering tijdens de nationale keuring in Leusden is op dezelfde manier georganiseerd als vorig jaar.  Toen liep het allemaal soepel.

Er komt een buffetje met keuze uit soep, broodje met gehaktbal of met frikandel of met hamburger.

Ieder kan dan langs het buffetje wat te eten halen en aan de bar wat te drinken.