Wout en Caitlyn winnen in Den Ham

Wout van het Smelehofke en Caitlyn v.d. Loarikshoeve zijn de dagkampioenen geworden op de Open show te Den Ham. De rest van de uitslagen zijn te vinden onder het kopje keuringen.

Vries telt 145 inschrijvingen

Voor de Noord Nederlandse Open Show in Vries hebben 21 inzenders in totaal 145 dieren ingezonden. De show begint om 09.30 uur . De dag is zaterdag 4 juli 2015 in de Eswal manege te Vries. Keurmeesters zijn de heren M. Bosman en C. Plomp.

Iedereen is van harte welkom.

 

122 dieren voor Den Ham

Voor de Open show in Den Ham zijn in totaal 122 dieren (22 bokken en 100 geiten) ingeschreven door 17 inzenders. De keuring begint om 9.30 uur in manege De Bosruiters, Ruiterpad 3, 7683 RC te Den Ham.

Een dierenarts is ter plaatse voor een klinisch onderzoek van de dieren. De inzenders dienen een ingevulde gezondheidsverklaring mee te nemen en af te geven bij het keuringssecretariaat. De organisatie neemt de kosten van de dierenarts voor haar rekening. Inzenders moeten zelf zorg dragen voor vervoersdocumenten.

’s Middags na de pauze is er een kindershow (bij voldoende deelname).

We willen u graag verwelkomen in manege De Bosruiters.

 

Organisatieteam ON

Wout en Xperia winnen in Leusden

Op de openshow in Leusden zijn Wout van het Smelehofke en Xperia van de Barbanessahoeve tot dagkampioenen gekozen. Meer uitslagen staan onder het kopje keuringen

Leusden: 86 inschrijvingen

Voor de open show op zaterdag 6 juni in Leusden zijn 86 dieren ingeschreven. De jury bestaat uit de heren Edwin de Vos en Marinus Bosman en de keuring begint om 10.oo uur.